We made you happy dance cake look

Effektfull kommunikation för en hållbar värld.

wmyl-hero Scrolla till nästa section
Vi är en...

digital & teknisk partner i Göteborg

Digital kommunikation, ska det vara så svårt? Det tycker inte vi. Vi hjälper dig, vare sig det är design, webbutveckling, hantering av sociala medier eller att bygga appar. Likaså om din organisation behöver öka antalet besökare på sin webbplats, höja konverteringsgraden eller kanske integrera ett affärssystem med en e-handel. Så kan du som kund fokusera på det du gör bäst; driva din affär framåt.

Ta gärna en titt på några av våra case. Där visar vi bland annat upp projekt inom webbutveckling, e-handel, SEO och sociala medier.

Se våra case
mikael
omd_building

Old Mike's Diner

Design / Kampanj / Sociala medier / Webbutveckling

{ Läs mer }

wmyl_alvhem_store

Alvhem

Concrete5 / Webbplats / Webbutveckling

{ Läs mer }

We made you look - Digital byrå i göteborg - Case - Libresse - Front end - Design

Libresse

Back-end / Front-end / Webbutveckling

{ Läs mer }

Forza Football

Forzas Footballs nya prisvinnande identitet är välarbetad & färgglad. Vi på We made you look fick i uppdrag att designa och utveckla deras nya sajt för att matcha deras nya identitet som är mer lekfull och flexibel – precis som dem själva.

Läs mer om Forza Football
wmyl_forza_buffer
Digitala / Kreativa / Innovativa

Om we made you look

We made you look tror att framtidens organisationer bygger på hållbar tillväxt där omtanke om kunder och medarbetare är en nyckelingrediens för framgång. Att skapa personliga relationer, att tänka långsiktigt och att sätta realistiska mål har hittills varit viktiga faktorer för de projekt som vi är mest stolta över. Att vi dessutom aktivt söker sådana utmaningar som känns lite kittlande och utanför vår och våra kunders comfort zone gör att resultatet blir projekt som är genomtänkta och målfokuserade samtidigt som de har en extra dimension av nya tekniker och trender.

WMYL har en solid bakgrund inom traditionell och digital marknadsföring. Vi har arbetat med globala aktörer såsom Burger King, Red Bull, SAS och Volvo men också med lokala aktörer såsom Alvhem, Sverigehuset och Johan i Hallen. Vår samlade erfarenhet och vårt stora nätverk av leverantörer innebär att vi kan erbjuda de flesta tjänster inom webbutveckling och marknadsföring. Det innebär också att alla projekt, även små produktioner, kommer att ses över av en skicklig och erfaren marknadsförare innan de lämnar kontoret. Sannolikheten att få en bra return of investment på varje projekt ökar betydligt och kvaliteten på varje del som vi levererar är i världsklass, av högsta kvalitet, klockers, smutt, hundrakommanoll… alltså riktigt, riktigt bra.

Hör av dig till oss

Join the team

Vi älskar digitala talanger. Så är du webbutvecklare, designer eller kanske UX-entusiast? Skicka en rad så hör vi av oss.


We made you look - Digital byrå i göteborg - Anställda
Header
wmyl_coverimg
daria-kopylova-695155-unsplash
Lissabon
We made you look - Digital byrå i göteborg - Case - Alvhem - Butik
We made you look - Digital byrå i göteborg - Case - Forever living products
case-1
We made you look - Winston
We made you look

Vi älskar digitala talanger. Så är du webbutvecklare, designer eller kanske UX-entusiast? Skicka en rad så hör vi av oss.

Kontakta oss
We made you blog

Artiklar baserat på vår kunskap och tankar kring tech, design, trender och vår filosofi i hur man skapar effektfull kommunikation

Läs våra artiklar