Old Mike’s Diner

En lugn och behaglig måltid längs med vägen är Old Mike’s Diners ledord inför etableringen av sin första av sjutton kommande restauranger längs med E4 och E6. Du som besöker Old Mike’s möter en klassisk amerikansk diner med fokus på saftiga hamburgare, fräscha sallader och läskande milkshakes. Till konceptet hör dessutom en specialdesignad app där du som kund erbjuds beställning och betalning via surfplattor eller den egna mobilen.

We made you look har haft ett helhetsansvar där vi hjälpt Old Mike’s Diner med koncept, strategi för deras innehållsmarknadsföring samt vidareutveckling av deras grafiska profil med bildmanér och tonalitet. Dessutom har vi gjort en helt ny sajt, fotograferat, design för väggtapet, etiketter, skyltmaterial samt bordstabletter och därefter kampanjmaterial inför öppningen. Ett riktigt 360° case med andra ord!

Sociala medier

Vi har också skapat en strategi för sociala medier där vi tagit rodret för Facebook och Instagram med bilder och bildtexter, digital marknadsföring (Content marketing) genom sponsrade inlägg samt hantering av kontots kommentarer och följare. Målet med sociala medier är att regelbundet sprida relevant och inspirerande innehåll. 

Är du nyfiken på Old Mike’s sociala kanaler? Spana in deras Instagram och Facebook!

We made you look - Digital byrå i göteborg - Case - Old Mikes Diner - Buffer, Facebook

Lanseringskampanj

Med en ambition om att skapa engagemang och locka besökare till invigningen av Old Mike’s diner skapade vi en lanseringskampanj som innefattade såväl traditionell tidningsannonsering, banners i Smålänningen samt digital annonsering i deras sociala kanaler. Detta innebar framtagning av printannonser, banners och led-skyltar. Med traditionell och digital annonsering i samspel blev kampanjen väldigt framgångsrik då öppningen av restaurangen fick otroligt många fler besökare än förväntat.

Är du intresserad av ett liknande projekt?

Kontakta oss idag!

Kontakta oss